kima

7 serveringer 365

Menuen skal vælges af hele bordet og deles family-style.

Menuen kan fås pescetarisk (dog ikke vegetarisk)

 

à la carte anbefaler vi 3 retter per snude

  

snacks

oliven 50

focaccia & haydari  50

andelevermousse, pæremostarda & grillet brød 90

taramasalata, grillet fennikel & krydderrasp 90

baccala 90

ristede marcona mandler 50

kartoffelchips 35

 

retter

 focaccia & haydari  50

hvide asparges, sauce choron, sprød kartoffel & piment d’espelette 125

kartoffel schiacciatta, gedeoste creme & gule beder 115

”som tam” salat, friterede fjordrejer & peanuts 95

bagt blomkål, mandelcreme & tandoori vinaigrette 105

kyllingetoast, tamarind sauce, thaisalat & ristede ris 130

stegt lyssej, palmekål, sandefjord sauce & ørredrogn 145

ananassorbet & friskost-is  80

frokost

Serveres lørdag og søndag fra kl. 12.00

5 serveringer 225

 

menuen skal vælges af hele bordet og deles family-style.

køkkenet sammensætter menuen,

og den serveres i et friskt tempo.

 

ønsker I at vælge retter a la carte,

anbefaler vi 3 retter per person.

retter

foccacia & haydari 50

kartoffel schiacciatta, gedeostecreme, gule beder & pistacier 115

bagt blomkål, mandelcreme & tandoori vinagrette 105

”som tam” salat, friterede fjordrejer & peanuts 95

ananassorbet & friskost-is 80

snacks

andeleverrmousse, pæremostarda & grillet brød 90

taramasalata, grillet fennikel & krydderrasp 90

baccala 90

ristede marcona mandler  50

oliven  50

kartoffelchips  35