7 serveringer 365
Menuen skal vælges af hele bordet og deles family-style.
Menuen kan fås pescetarisk (dog ikke vegetarisk)
à la carte anbefaler vi 3 retter per snude
snacks
oliven 50
focaccia & haydari 50
andelevermousse, pæremostarda & grillet brød 90
taramasalata, grillet fennikel & krydderrasp 90
baccala 90
ristede marcona mandler 50
kartoffelchips 35
retter
focaccia & haydari 50
hvide asparges, sauce choron, sprød kartoffel & piment d’espelette 125
kartoffel schiacciatta, gedeoste creme & gule beder 115
”som tam” salat, friterede fjordrejer & peanuts 95
bagt blomkål, mandelcreme & tandoori vinaigrette 105
kyllingetoast, tamarind sauce, thaisalat & ristede ris 130
stegt lyssej, palmekål, sandefjord sauce & ørredrogn 145
ananassorbet & friskost-is 80
frokost
Serveres lørdag og søndag fra kl. 12.00
5 serveringer 225
menuen skal vælges af hele bordet og deles family-style.
køkkenet sammensætter menuen,
og den serveres i et friskt tempo.
ønsker I at vælge retter a la carte,
anbefaler vi 3 retter per person.
retter
foccacia & haydari 50
kartoffel schiacciatta, gedeostecreme, gule beder & pistacier 115
bagt blomkål, mandelcreme & tandoori vinagrette 105
”som tam” salat, friterede fjordrejer & peanuts 95
ananassorbet & friskost-is 80
snacks
andeleverrmousse, pæremostarda & grillet brød 90
taramasalata, grillet fennikel & krydderrasp 90
baccala 90
ristede marcona mandler 50
oliven 50
kartoffelchips 35
